Om oss

Lev ung kliniken erbjuder ett brett utbud av estetiska behandlingar som enbart ges av legitimerad vårdpersonal med certifierad utbildning. Vi vill att du ska känna dig säker och trygg. Lev ung kliniken är registrerad hos IVO och är patient- och ansvarsförsäkrad via Folksam Säker Klinik.

Vi erbjuder personlig service, erfarenhet, ärlighet och passion. Som kund kan du känna dig förvissad om att du får bästa tänkbara hjälp, ett personligt omhändertagande och noggrann uppföljning.

Vårt mål är att varenda kund ska känna sig vacker, fräsch och säker.

Lev ung kliniken står för en sund syn på skönhetsbranschen och alltid gör vårt bästa för att kunden ska känna sig nöjd. Din behandling planeras väl efter dina önskemål. Vi är ständigt uppdaterade på ny teknik och väljer endast de behandlingsmetoder som är väldokumenterade för att kunna erbjuda dig de behandlingar som ger bäst resultat.

Vi återskapar din naturliga volym och förstärker form med diskreta resultat. Du får tillbaka ditt unga ansikte. Utöver det kan vi hjälpa er med medicinska behandlingar såsom botox mot spänningshuvudvärk, tandgnissling samt arm- och handsvett.

Lev ung kliniken använder alltid godkänd material med väldigt hög kvalité.

Alla behandlingar inleds alltid med en kostnadsfri konsultation så vi tillsammans kan komma fram till hur vi bäst kan hjälpa dig utifrån just dina unika förutsättningar.

OBS!
NY LAG from 210701 träder en ny lag i kraft i Sverige. Den innebär att endast leg. personal får utföra estetiska injektionsbehandlingar. Det blir även lagstadgat med 18 års åldersgräns samt konsultation och betänketid innan din behandling! Detta innebär alltså att du som är ny kund hos oss måste boka en konsultation 48 timmar innan din tidbokade behandling. Gäller även kunder som ej gjort betalning hos oss de senaste 6 månader.

Obs detta gäller inte micronedling/skinbooster/ansiktsbehandlingar.

Vi finns i både centrala Jönköping och vissa perioder i Norrköping.

Andrea Isa

bild-and
Leg. Ssk-Dsk

Hej!

Jag heter Andrea Isa och driver Lev ung kliniken. Jag är legitimerad sjuksköterska sedan 2007 med vidareutbildning som distriktssköterska.

År 2018 började jag med estetiska injektionsbehandlingar, är certifierad från grund till masternivå. Detta har varit till hjälp för att att kunna se helheten och jobba med naturliga resultat.

Jag har bred utbud av olika behandlingar för att skräddarsy resultatet utifrån dina önskemål och behov.

Jag utbildar legitimerad personal (läkare, tandläkare och sjuksköterskor) i estetiska injektionsbehandlingar.

Jag lyssnar alltid på mina kunder och förklarar utförligt för att de ska känna sig trygga hos mig.

Är du intresserad av olika behandlingar hos mig så är du alltid välkommen att boka in en konsultation 🌸.

Munir Issa

LEVUNG-2
Specialist kirurg

Hej!

Jag heter Munir Issa och är dubbel specialist inom kirurgi. Blev legitimerad läkare år 2001. Tog första specialiteten inom kirurgi i Damaskus år 2006. Därefter flyttat till Tyskland. Tog ytterligare specialitet i kirurgi år 2012 i Tyskland. Har jobbat på olika sjukhus och kliniker där. Flyttade till Sverige 2016 och jobbat på Vrinnevisjukhuset. Just nu driver jag lev ung kirurgi samt samarbetar som skönhetskirurgi hos kliniken Op Zentrum Ketsch i Tyskland.

 

Säkerhet samt kvalitet står alltid i fokus och vår målsättning är att du som kund ska känna dig trygg under behandlingen.
diplom
säker kl.

Lev ung kliniken erbjuder personlig service erfarenhet, ärlighet och passion. Som kund kan du känna dig förvissad om att du får bästa tänkbara hjälp, ett personligt omhändertagande och noggrann uppföljning.

Prenumerera på att ta emot vår klinik nyheter och specialerbjudanden